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Public Health Nutr.2020 Aug;23(12):2189-2198. S1368980019004762. doi: 10.1017/S1368980019004762.Epub 2020-04-16.

女性が体重管理プログラムに従事したときの食事パターンの変化と栄養の繊維と砂糖の推奨事項に関する科学諮問委員会を満たすために彼らの能力

Changes in dietary patterns when females engage in a weight management programme and their ability to meet Scientific Advisory Committee on Nutrition's fibre and sugar recommendations.

  • Lauren Strathearn
  • H K Kaçar
  • A Avery
PMID: 32657265 DOI: 10.1017/S1368980019004762.

抄録

目的:

食事パターン(DP)が体重管理プログラムに参加した後にどのように変化するかを調査する。特定されたDPを使用して、達成された体重減少と能力との関係を研究するために、栄養科学諮問委員会の2015年の繊維と砂糖の推奨事項を満たすために。

OBJECTIVE: To investigate how dietary patterns (DP) change following engagement in a weight management programme. Using the DP identified, to study their relationship with weight loss achieved and ability to meet the Scientific Advisory Committee on Nutrition's 2015 fibre and sugar recommendations.

デザイン:

2つの時点で食事情報を収集したFFQデータの二次分析を行った:レトロスペクティブに(T0)と現在(T1)の間に世界のプログラムを細くする前に、分析した。主成分分析はDPの存在を導き出した。

DESIGN: Secondary analysis of FFQ data, which collected dietary information at two time points: retrospectively before (T0) and presently during (T1) Slimming World's programme, was analysed. Principal component analysis derived the DP present.

設定:

英国の世界(SW)を細くすることによって主催されるオンラインFFQ。

SETTING: Online FFQ, hosted by Slimming World (SW) in the UK.

参加者:

女性SW会員(n 325、17-68歳)。

PARTICIPANTS: Female SW members (n 325; 17-68 years old).

結果:

T0 では、「植物由来」と「消費者が添加した加工肉と砂糖」の 2 つの DP が同定された。T1では、「高肉」、「高脂肪塩・糖(HFSS)製品」、「ナッツ・油」の3つのDPが同定された。HFSS製品」の少ない食事をした参加者は、「HFSS製品」の多い消費者と比較して、有意に体重が減少し(傾向のP=0-001)、朝食を摂る傾向が高く(P=0-021)、遊離糖の消費量が少なかった。低い'植物ベース'の食事のスコアで最初に提示されたものは、T1でより多くの体重を失った(傾向= 0-046のためのP)。また、平均繊維摂取量は24-3から32-4 g/dに増加し(P < 0-001)、遊離糖の摂取量は12-6から8-7 %の総食事エネルギーに減少した(P < 0-001)。

RESULTS: At T0, two DP, 'plant based' and 'processed meat and sugar added by the consumer' were identified. At T1, three DP were identified, 'high meat', 'high fat salt and sugar (HFSS) products' and 'nuts and oils'. Participants with a diet low in 'HFSS products' lost significantly more weight (P for trend = 0·001), were more likely to consume breakfast (P = 0·021) and consumed less free sugar compared with high 'HFSS product' consumers. Those initially presenting with a low 'plant based' diet score lost more weight at T1 (P for trend = 0·046). With engagement, mean fibre intake increased from 24·3 to 32·4 g/d (P < 0·001) and free sugar intake decreased from 12·6 to 8·7 % total dietary energy (P < 0·001).

結論:

体重管理プログラムに参加する前と参加した後の個人のDPは、体重減少の成功を示すかもしれません。HFSS製品の摂取量を減らすことを勧めることは、初期の体重減少を助けるかもしれない。SWは英国の食物繊維と糖質の推奨値に沿った食生活の変化を促進するようである。

CONCLUSIONS: An individual's DP before and with engagement in a weight management programme may indicate their weight loss success. Advising reduced HFSS product intake may aid initial weight loss. SW appears to promote dietary changes towards UK fibre and sugar recommendations.