Eur J Nutr.2020 Jul;10.1007/s00394-020-02288-z. doi: 10.1007/s00394-020-02288-z.Epub 2020-07-09.
Vorlandらの論文に対するコメントへの返信"総食事の文脈で高フィテート全粒粉パンの代わりに低フィテート全粒粉パンは、健康なスウェーデンの女性の鉄の状態を改善しませんでした:12週間、無作為化、並列設計の介入研究"
Reply to the comments by Vorland et al. on our paper: "low-phytate wholegrain bread instead of high-phytate wholegrain bread in a total diet context did not improve iron status of healthy Swedish females: a 12-week, randomized, parallel-design intervention study".
- Michael Hoppe
- Alastair B Ross
- Cecilia Svelander
- Ann-Sofie Sandberg
- Lena Hulthén
PMID: 32648021 DOI: 10.1007/s00394-020-02288-z.
抄録
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