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日本語AIでPubMedを検索

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Plast. Reconstr. Surg..2020 04;145(4):725e-733e. 00006534-202004000-00016. doi: 10.1097/PRS.0000000000006658.

アイススラリー注入による皮下脂肪の減少

Subcutaneous Fat Reduction with Injected Ice Slurry.

  • Lilit Garibyan
  • Sara Moradi Tuchayi
  • Emilia Javorsky
  • William A Farinelli
  • Ying Wang
  • Martin Purschke
  • Josh Tam
  • Peiyun Ni
  • Christine G Lian
  • R Rox Anderson
PMID: 32221206 DOI: 10.1097/PRS.0000000000006658.

抄録

背景:

Cryolipolysis は輪郭を描くボディのための subcutaneous 脂肪の取り外しのための非侵襲的な方法です。局所冷却との慣習的な cryolipolysis は皮を渡る伝導によって subcutaneous 脂肪から熱を得ることを要求します、こうして取除かれる脂肪の量そして位置を限ること。著者は生理学的な氷のスラリーのローカル注入がターゲット脂肪組織に直接より有効で、有効な cryolipolysis をもたらすと仮定しました。

BACKGROUND: Cryolipolysis is a noninvasive method for removal of subcutaneous fat for body contouring. Conventional cryolipolysis with topical cooling requires extracting heat from subcutaneous fat by conduction across the skin, thus limiting the amount and the location of the fat removed. The authors hypothesized that local injection of a physiological ice slurry directly into target adipose tissue would lead to more efficient and effective cryolipolysis.

方法:

20%および40%の氷含有量を含む注射可能なスラリーを、一般的な非経口剤(通常の生理食塩水およびグリセロール)を使用して作成し、その後、豚の皮下脂肪に局所的に注入した。超音波イメージング、写真撮影、組織学的、および総体的な組織応答を、注入前および注入後8週間まで定期的にモニターした。

METHODS: Injectable slurries containing 20 percent and 40 percent ice content were made using common parenteral agents (normal saline and glycerol), then locally injected into the subcutaneous fat of swine. Ultrasound imaging, photography, histological, and gross tissue responses were monitored before and periodically up to 8 weeks after injection.

結果:

脂肪の損失は、単一の氷スラリー注入後、数週間にわたって徐々に発生した。溶解したスラリーの同じ量を注入した対照部位と比較して、脂肪組織の厚さの明らかで有意な55±6%の減少があった(p<0.001、t検定)。脂肪損失の量は、注入された氷の総量と相関していた。周囲のティッシュへの傷跡か損傷がありませんでした。

RESULTS: Fat loss occurred gradually over several weeks following a single ice slurry injection. There was an obvious and significant 55 ± 6 percent reduction in adipose tissue thickness compared with control sites injected with the same volume of melted slurry (p < 0.001, t test). The amount of fat loss correlated with the total volume of ice injected. There was no scarring or damage to surrounding tissue.

結論:

生理的な氷スラリー注入は、選択的かつ非外科的な脂肪除去のための有望な新しい戦略です。

CONCLUSION: Physiological ice slurry injection is a promising new strategy for selective and nonsurgical fat removal.