あなたは歯科・医療関係者ですか?

WHITE CROSSは、歯科・医療現場で働く方を対象に、良質な歯科医療情報の提供を目的とした会員制サイトです。

日本語AIでPubMedを検索

日本語AIでPubMedを検索

PubMedの提供する医学論文データベースを日本語で検索できます。AI(Deep Learning)を活用した機械翻訳エンジンにより、精度高く日本語へ翻訳された論文をご参照いただけます。
Int J Food Sci Nutr.2019 Sep;70(6):675-687. doi: 10.1080/09637486.2019.1568398.Epub 2019-02-27.

ドライフルーツと公衆衛生-エビデンスは何を示しているのか?

Dried fruit and public health - what does the evidence tell us?

  • Michele Jeanne Sadler
  • Sigrid Gibson
  • Kevin Whelan
  • Marie-Ann Ha
  • Julie Lovegrove
  • Jennette Higgs
PMID: 30810423 DOI: 10.1080/09637486.2019.1568398.

抄録

英国で開催された科学ワークショップでは、伝統的なドライフルーツの公衆衛生への潜在的な貢献を探り、エビデンスのギャップを特定し、研究の優先順位を検討しました。プレゼンテーションでは、ドライフルーツの分類と組成、ドライフルーツと胃腸の健康、ドライフルーツのポリフェノール含有量と健康への潜在的な貢献、間食や肥満の心理との関係におけるドライフルーツと食欲、スナックとしての役割を含むドライフルーツと歯の健康、そしてドライフルーツに対する公衆衛生上のアドバイスにおける葛藤などが検討されました。ラウンドテーブルディスカッションでは、「1日5食」の果物と野菜の摂取量と食物繊維の摂取量に対するドライフルーツの貢献度、ドライフルーツが食生活のアドバイスにおいて生鮮食品と同等かどうか、歯の健康と食欲抑制に関連した間食に関するアドバイス、様々な種類のドライフルーツについて一般の人々に情報を提供し、消費者の混乱を避けること、そして今後の研究の必要性について検討されました。

A scientific workshop held in the UK explored the potential contribution of traditional dried fruits to public health, identified gaps in the evidence and addressed priorities for research. Presentations considered the categorisation and composition of dried fruits; dried fruit and gastrointestinal health; the polyphenol content of dried fruits and their potential contribution to health; dried fruit and appetite in relation to the psychology of snacking and obesity; dried fruit and dental health including its role as a snack; and conflicts in public health advice for dried fruits. A round table discussion explored the contribution of dried fruit to "five a day" fruit and vegetable intake and fibre intake, whether dried fruits have equivalence with fresh in terms of dietary advice, advice on snacking in relation to dental health and appetite control, informing the public about different types of dried fruits and avoiding consumer confusion, and future research requirements.